DLA Piper Denmark

DLA Piper er et globalt advokatfirma med kontorer i mere end 40 lande i Nord- og Sydamerika, Europa, Mellemøsten, Afrika, Asien og Stillehavsområdet og kan således levere juridisk rådgivning i hele verden.

DLA Piper Denmark Advokatpartnerselskab er et af de førende advokatfirmaer i Danmark. DLA Piper er et full-service advokatfirma, der rådgiver inden for alle de områder og juridiske problemstillinger, der er aktuelle for erhvervslivet og den offentlige sektor.

I Danmark er de mere end 300 medarbejdere – heraf mere end 150 jurister – på de 2 kontorer, der er beliggende i hjertet af København og Aarhus.

DLA Advokatfirma

DAHL Advokatfirma er et af Danmarks største advokatfirmaer med mere end 200 medarbejdere – heraf flere end 100 jurister. De yder førsteklasses, juridisk rådgivning til klienter over hele landet og af alle størrelser, fra små virksomheder til store koncerner og offentlige myndigheder og gør det med den unikke kombination af faglig bredde og specialiserede kompetencer, som er et af DAHLs kendetegn.