Hvad handler procedurekonkurrencen om?

ELSA Denmarks procedurekonkurrence er en erhvervsretlige case competition, rettet mod jura og erhvervsjurastuderende i ELSA.
Som deltager i ELSA procedurekonkurrence får du mulighed for at procedere i byretten og til sidst i Højesteretten som sagsøger eller sagsøgte. Arbejdet består i samarbejde med en praktiserende advokat eller advokatfuldmægtig – vejlederen –  af udarbejdelse af stævning eller svarskrift og selve proceduren.

De lokale runder i Aalborg, Aarhus og København foregår i de respektive byers byret med en afsluttende finale i Højesteret. Dommerpanelet består af én dommer, advokat og universitetsunderviser.

Du får som deltager ikke blot en oplevelse ved at procedere i retten og i finalen i Højesteret, men styrker også dine faglige egenskaber og sætter teori i praksis. Procedurekonkurrencen er udfordrende og tester det, du har lært, og selvom det ikke er let, er det en oplevelse, du vil se tilbage på med stor glæde!

Vil du deltage?

ELSA Denmark afholder for fjerde år i træk sin procedurekonkurrence i Højesteret, hvor to finalehold fra henholdsvis ELSA AalborgELSA Aarhus og ELSA Copenhagen deltager.

Konkurrencen afholdes i forbindelse med afslutningerne på de lokale runder som foregår i marts.

Krav til deltagelse:

  • Du skal være et registreret medlem af én af  lokalgrupperne ELSA Denmark
  • Deltage i hold af maks to personer

Finalen afholdes i april måned

For spørgsmål om deltagelse, kan du kontakte Josephine Bock på academicactivites@dk.elsa.dk

Resultater

Vinder – 2018

Carolina Leonore Kruhøffer og Martin Sidenius Sørensen

Vejleder: Bruun & Hjejle

Vinder – 2017

Nicolai Ho Ly og Denise Malou Faber

Vejleder: Kromann Reumert

Vinder – 2016

Simon Lundgaard Boye fra ELSA Aalborg

Vejleder: Hjulmandkaptain Advokatpartnerselskab