Rune Morthorst

Vice President for Academic Activities – ELSA Denmark

Mail

academicactivities@dk.elsa.org

Universitet

Københavns Universitet

Lokalgruppe

ELSA Copenhagen

At være Vice President for Academic Activities i ELSA Denmark:

Som ansvarlige for ELSA Denmark’s akademiske aktiviteter, udgør rollen som VP AA en tredjedel af de tre kerneområder som ELSA har.
De primærer aktivitet er sammen med lokalgruppernes bestyrelsesmedlemmer indenfor samme område, at rådgive om, og afholde de lokale procedurekonkurrencer, for efterfølgende i nationale regi, afholde den nationale procedurekonkurrence – en tilbagevende begivenhed som jeg håber på at udvikle yderligere i år.

Endvidere skal jeg forestå koordineringen af de forskellige lokalgrupper rundt om i Danmark, og de arrangementer som ligger under ELSA paraplyen. Med forsøg på afholdelse af ELSA Denmarks første forhandlingskonkurrence bliver det endnu en opgave for rollen som VP AA.

Ligeledes står jeg for orienteringen og rådgivningen om deltagelse i ELSA internationale procedurekonkurrencer.

Forrige positioner i ELSA:

  • 15/16 – President i ELSA Copenhagen
  • 14/15 – Vice President for Academic Activities i ELSA Copenhagen

Hvorfor ELSA?

Jeg valgte oprindeligt at gå ind i en frivillig forening, da jeg ønskede at gøre en forskel for studiemiljøet omkring Københavns Universitet og Det Juridiske Fakueltet. Hvorfor jeg valgte ELSA, skyldes at ELSA er mere end blot en foreningen på Københavns Universitet, den er både national og international. I ELSA har man mulighed for at lære studerende at kende fra Danmark og hele Europa. Hvilket har været en af bevæggrunden for at vælge ELSA.

Hvorfor ELSA Denmark?

Efter at jeg har have været bestyrelsesmedlem i ELSA København i to år, var jeg i tvivl om jeg ønskede at forsætte. Det valgte jeg så at gøre, og jeg valgte at gøre det i ELSA Danmark. Dette skyldes, at jeg ser en masse udviklingsmuligheder for ELSA på primært nationalt niveau men også internationalt. Det nationale niveau kommer således til at være mit primære fokus i dette bestyrelsesår og grunden til at valgte ELSA Danmark.

Deltaget i følgende ELSA møder:

  • Nordic Officers Meeting – Copenhagen (November 2016)
  • International Council Meeting – Porto (Oktober 2016)
  • National Council Meeting – Aarhus, Danmark (Oktober 2016)
  • National Council Meeting – København, Danmark (April 2016)
  • National Council Meeting – København, Danmark (Maj 2015)
  • National Council Meeting – Aarhus, Danmark (November 2014)