Romensha Dharmasena

Vice President for Seminars & Conferences – ELSA Denmark

Mail

seminars@dk.elsa.org

Universitet

Københavns Universitet

Lokalgruppe

ELSA Copenhagen

At være Vice President for Seminars & Conferences i ELSA Denmark:

Seminars & Conferences udgør et af de tre kerneområder i ELSA. Det karakteristiske ved S&C events, er at disse skal give deltagere et bedre indblik i et specifikt juridisk område, men også give en dybere forståelse for det kulturelle og sociale aspekt i forskellige lande.

Som VP for S&C i den nationale bestyrelse, har jeg først og fremmest til opgave at hjælpe og vejlede de lokale VP S&C’er i deres planlægning af S&C events som Law Schools, Study Visits, Institutional Visits osv.

Herudover håber jeg på, blandt andet at arrangere og afholde et internationalt Institutional Visit for medlemmer fra forskellige lokalgrupper i Danmark.

Forrige positioner i ELSA:

  • 15/16 – Vice President for Seminars & Conferences i ELSA Copenhagen
  • 14/15 – Director for Seminars & Conferences i ELSA Copenhagen

Hvorfor ELSA?

Jeg startede som director for S&C i min lokalgruppe, ELSA Copenhagen, allerede på første semester, da jeg havde hørt rigtig meget godt om, hvad ELSA kunne tilbyde. Herunder hvor internationalt det var. Og man må sige, at der ikke gik længe før jeg så egentlig hvor internationalt. En af mine første opgaver i ELSA regi, var at hjælpe med planlægning og afholdelsen af ELSA Copenhagens sommerskole i 2015. Dette event samlede deltagere fra 17 forskellige europæiske lande og det var fantastisk at være en del af noget så stort og lære så mange nye mennesker at kende.

Hvorfor ELSA Denmark?

Efter at have været den lokale VP for S&C i ELSA Copenhagen i året 2015/2016, var jeg i tvivl om, hvorvidt og i hvilket omfang, jeg skulle fortsætte i ELSA det følgende og nuværende år. På den ene side havde jeg haft en del at se til med sommerskolen 2016, men på den anden side ville jeg ikke føle mig tilpas med slet ikke at have noget med S&C området at gøre. Derfor valgte jeg at blive bestyrelsesmedlem i ELSA Denmark. På denne måde kan jeg stadig følge lokalgrupperne og deres S&C events og samtidig trække på den erfaring, jeg har fået i løbet af mine år i ELSA og hjælpe med at udvikle og forbedre vores arrangementer.

Deltaget i følgende ELSA møder:

  • Nordic Officers Meeting – Copenhagen (November 2016)
  • International Council Meeting – Porto (Oktober 2016)
  • National Council Meeting – Aarhus, Danmark (Oktober 2016)
  • National Council Meeting – København, Danmark (April 2016)
  • National Council Meeting – Aalborg, Danmark (November 2015)
  • National Council Meeting – København, Danmark (Maj 2015)