CHARLOTTE FUNDER

Treasurer – ELSA Denmark

Mail

treasurer@dk.elsa.org

Universitet

Aarhus Universitet

Lokalgruppe

ELSA Aarhus

At være Treasurer i ELSA Denmark:

Som Treasurer i ELSA Denmark varetager jeg den økonomiske del af foreningens forretningsområder. Derudover bistår jeg lokale treasurers i deres arbejde, og støtter dem efter behov.

Jeg deltager i ELSA’s derudover i internationale bestyrelsesmøder og dertilhørende workshops. Her sker der en generel vidensudveksling indenfor Financial Management, samt samarbejde og ideudveksling med henblik på at gøre den økonomiske del let, korrekt og overskuelig.

Forrige positioner i ELSA:

  • Treasurer – ELSA Aarhus (2016-2017)

Hvorfor ELSA?

ELSA er en dynamisk forening for jurastuderende, der samarbejder på tværs af landegrænser. Dette er særligt tiltalende idet man ikke udenom denne forening har de store muligheder for at møde den samme diversitet på studiet. Foreningen skaber mulighed for at udvikle sig, både fagligt og socialt, i relation til juraen.

Hvorfor ELSA Denmark?

Mit kendskab til ELSA’s bestyrelsesarbejde startede i ELSA Aarhus. Efter et år som treasurer i denne lokalgruppe, fik jeg kun mere blod på tanden til at fortsætte foreningsarbejdet. Jeg valgte at stille op til ELSA Denmarks bestyrelse, da jeg efter at have opnået dybere indsigt i foreningen, følte mig klædt på til at påtage mig et større ansvar. ELSA Denmark giver øget mulighed for at udfolde sig på internationalt plan, idet der her sker deltagelse i flere internationale møder, og særligt dette har været motiverende for mig.

Deltaget i følgende ELSA møder:

  • National Council Meeting – Aalborg, Danmark (Oktober 2017)
  • National Council Meeting – København, Danmark (April 2017)
  • International Council Meeting – Prag, Tjekkiet (Marts 2017)
  • Nordic Officers Meeting – København, Danmark (November 2016)
  • National Council Meeting – Aarhus, Danmark (Oktober 2016)