Katrine Louise Eldal Engberg

Secretary General – ELSA Denmark

Mail

secgen@dk.elsa.org

Universitet

Københavns Universitet

Lokalgruppe

ELSA Copenhagen

At være Secretary General i ELSA Denmark:

Som Secretary General (næstformand) er min primære arbejdsopgave at varetage den interne forvaltning i bestyrelsen. Udover det sædvanlige administrerende bestyrelsesarbejde, er det mig, der er tovholder når det handler om at planlægge de halvårlige nationale møder, hvor hele det danske netværk samles.

Som en del af den danske nationale bestyrelse, skal jeg repræsentere Danmark i internationale sammenhænge, og være med til at sikre at ELSA Danmark og lokalgruppernes stemme bliver hørt. Jeg skal derfor have et tæt samarbejde med alle lokalgrupperne, så der kan dannes de bedst mulige rammer for bestyrelsens arbejde, og dermed en udvikling på tværs af hele det danske netværk.

Forrige positioner i ELSA:

  • Director for Internal Management (2017)

Hvorfor ELSA?

Det var især det internationale aspekt ved ELSA der tiltalte mig. Jeg så det som en god mulighed for at skabe et netværk, udover det sædvanlige. ELSA har givet mig adgang til et kæmpe internationalt fællesskab, hvor alle har ELSA til fælles.

Hvorfor ELSA Denmark?

ELSA Denmark gav mig muligheden for at bruge endnu et fantastisk år i ELSA, og denne gang få et lidt bredere perspektiv, da jeg nu skal samarbejde med alle lokalgrupperne og repræsentere Danmark i flere internationale arrangementer. Udover det, så havde jeg et ønske om at møde endnu flere engagerende mennesker, som er med til at gøre jurastudiet markant sjovere.

Deltaget i følgende ELSA møder:

  • Nordic Officers Meeting – Helsinki, Finland (November 2017)
  • International Council Meeting – Sarajevo, Bosnien-Hercegovina (Oktober 2017)
  • National Council Meeting – Aalborg, Danmark (Oktober 2017)