Josephine Sørensen

Vice President for Seminars & Conferences – ELSA Denmark

Mail

seminarsconferences@dk.elsa.org

Universitet

Aarhus Universitet

Lokalgruppe

ELSA Aarhus

At være Vice President for Seminars & Conferences i ELSA Denmark:

Seminars & Conferences er et af de tre Key Areas i ELSA.  Formålet med S&C –  som bruges i dagligt tale – er at give de studerende et dybere indblik i et bestemt juridisk emne, hvor man samtidigt får en forståelse for sociale og kulturelle problemstillinger i forskellige lande.

Derfor har jeg først og fremmest den opgave at stå til rådighed for lokalgrupperne, når de planlægger S&C’s events såsom Summer Law Schools og ELSA Day, samt videregive de informationer vi får fra ELSA International. Herudover håber jeg på at kunne arrangere og afholde et Institutional Visit for lokalgrupperne i Danmark, så vi ligeledes på nationalt niveau kan afholde S&C-relaterede events.

Forrige positioner i ELSA:

  • Vice President for Seminars & Conferences – ELSA Aarhus (2016-2017)
  • Director for Seminars & Conferences – ELSA Aarhus (2015-2016)

Hvorfor ELSA?

Jeg startede med at vælge ELSA, da jeg manglede noget socialt på studiet, hvor man havde mulighed for at møde sine medstuderende. Jeg ønskede ikke at deltage i en studenterpolitisk forening. I stedet ville jeg være i en forening, hvor der var plads til de mange og som lavede arrangementer med fagligt og socialt indhold til de studerende. Derfor faldt valget hurtigt på ELSA, da jeg samtidigt havde hørt godt om det.

Da jeg startede, havde jeg ikke rigtig et indblik i, hvor stor en organisation ELSA egentlig er – både nationalt og internationalt. Dette harmonerer godt med mig selv som person, da jeg elsker at opleve nye ting og bruge dette som inspirationskilde. Jeg får i ELSA således mulighed for at udvikle mig selv fagligt og socialt, hvilket i mine øjne gør det attraktivt at være med i ELSA.

Hvorfor ELSA Denmark?

Efter at have været lokal Vice President for S&C i Aarhus i det forgangne år, kunne jeg mærke på mig selv, at jeg endnu ikke var færdig med ELSA. Selvom jeg muligvis kunne have været blevet i ELSA Aarhus, ønskede jeg en yderligere udvikling i ELSA, samt muligheden for at få mere ansvar og indflydelse –  og i sidste ende ville jeg nok have svært ved at slippe S&C området. Derfor valgte jeg ELSA Denmark. Nu ser jeg frem til repræsentere ELSA Denmark i internationalt regi.

Deltaget i følgende ELSA møder:

  • National Council Meeting – Aalborg, Danmark (Oktober 2017)
  • National Council Meeting – København, Danmark (April 2017)
  • International Council Meeting – Prag, Tjekkiet (Marts 2017)
  • Nordic Officers Meeting – København, Danmark (November 2016)
  • National Council Meeting – Aarhus, Danmark (Oktober 2016)
  • National Council Meeting – København, Danmark (April 2016)