,

ELSA Aarhus – Studietur til Warszawa

Sæt kryds i kalenderen d. 1. – 6. marts 2017 og tag med ELSA Aarhus til Warszawa!

Tilmeldingen kommer til at foregå på følgende link: https://elsaaarhus.typeform.com/to/EkB3gV

Det vil dog ligeledes være muligt at møde os, på vores kontor mandag d. 5 og tirsdag d. 6 december (lok. 228, bygn. 1328) kl. 12, hvis man har spørgsmål til turen eller bare hellere vil tilmelde sig ved personligt fremmøde.

Ved tilmelding skal der betales et depositum på 500 kr. på MobilePay 71845892. Vi har i alt 30 pladser efter FØRST TIL MØLLE!
Det er dog et krav at man er medlem i ELSA Aarhus
_______________________________

Lidt om turen:
Transporten er med bus fra Aarhus Universitet til Kastrup lufthavn og derefter fly til Warszawa – vi flyver med SAS.

Vi skal under opholdet bo på Dream Hostel Warzaw, som kun ligger et stenkast fra den gamle bydel. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Programmet er ikke fuldstændigt fastlagt. Det ligger dog fast, at vi minimum har to dage med fagligt program, hvor vi vil besøge advokatfirmaer og muligvis virksomheder, domstole samt ambassaden. Vi vil løbende komme med opdateringer angående programmet, efterhånden som turen nærmer sig!

Der vil desuden være sociale arrangementer og fridage til oplevelser i byen. Alt efter hvordan stemningen er, vil det være muligt at arrangere en heldagstur til Auschwitz. Prisen for dette er på nuværende tidspunkt 750 kr. pr. person.

Den samlede pris for turen er 2.000 kr., men vi håber denne bliver lavere, i takt med, at vi får svar fra eventuelle sponsorer
_______________________________

Med de gode erfaringer vi har gjort os fra de seneste års ture samt det flittige team af arrangører, der lige nu arbejder på livet løs, tør vi godt love, at det bliver en forrygende tur!

Turen er støttet af Ole Kirk’s fond og Jurrådets Fond

Se mere på: https://www.facebook.com/events/1270867502972763/

,

ELSA Aarhus – Ginsmagning

Eksaminerne er ovre, et nyt semester er startet og foråret er så småt på vej!

ELSA Aarhus inviterer alle vores medlemmer til ginsmagning i samarbejde med SMAGFØRST. Der vil være 6 forskellige slags gin med tilhørende tonic. Endvidere vil der blive serveret snacks.
Tag din bedste studiemakker under armen og kom med til en selskabelig aften fra 19-ca. 22. Efterfølgende kan man afslutte aftenen på høflig vis og ellers kan det jo også være, at vi ender i byen? Lad os se hvad aftenen bringer.

PRAKTISK:
Prisen er kun 25 kr. for vores medlemmer*.
Tilmeldning foregår ved at sende en e-mail med navn og årgang til aa@elsa-aarhus.dk. Endvidere skal der indbetales 25 kr., på mobilepay: 71845892
Der er 50 pladser og disse er først til mølle, så skynd dig. Der er nu åben for tilmeldning!

*Såfremt du ikke endnu er medlem, kan du blive medlem studieåret ud for kun 50 kr. Medlemsskabet giver adgang til alle arrangementer som vi i ELSA Aarhus afholder indtil sommersemesteret er slut.

Vi glæder os til en god aften med en masse lækker gin og godt selskab. VI SES!

Se mere på: https://www.facebook.com/events/1073234029454596/

,

ELSA Copenhagen – I advokatens Fodspor

VIL DU GÅ I ADVOKATENS FODSPOR?

Er du ambitiøs, fagligt stærk og kunne du tænke dig at undersøge nærmere, om advokatbranchen er noget for dig? I samarbejde med Horten har vi fået muligheden for at give max. 10 udvalgte jurastuderende på 2. år af bacheloruddannelsen mulighed for at få et eksklusivt indblik i advokatens verden.

Vi tilbyder dig at deltage i et forløb, hvor du kommer helt ind bag facaden i en af Danmarks største advokatvirksomheder.
Forløbet varer et semester, hvor du i alt fire arbejdsdage i løbet af foråret 2017 vil blive en integreret del af hverdagen ude hos Horten.
Du vil komme til at løse faglige opgaver i samarbejde med Hortens studenter, du vil følge både fuldmægtige, advokater og partnere, og du vil få mulighed for at deltage i Horten Academy-kurser.

Lyder det som noget for dig? Så send os en motiveret ansøgning, dit CV og en udskrift af dine foreløbige eksamensresultater til tilmelding@elsa-cph.dk

Tilmeldingsfristen er d. 29. Januar 2016.

Se mere her: https://www.facebook.com/events/149982258825816/

,

ELSA Copenhagen – Studietur til London

I marts 2017 arrangerer ELSA Copenhagen en spændende studietur til London. Alle der er medlem af ELSA har mulighed for at komme med!

Du får muligheden for at tage med på en forlænget weekendtur til London, hvor vi skal på en række spændende virksomhedsbesøg samt opleve den helt særlige kultur, som London har at byde på.

Der vil i det faglige program blive fokuseret på, hvordan arbejdet på et advokatkontor i London adskiller sig fra at være advokat i Danmark, hvilke retsområder advokaterne i London primært beskæftiger sig med, samt hvordan London som finansielt centrum har indflydelse på advokaternes arbejde.

Vi tager afsted torsdag d. 2. marts og er hjemme igen søndag d. 5. marts.

Prisen bliver max. 1999 kr. afhængig af sponsorater og eventuelle legater.

Prisen inkluderer:
– Fly T/R fra Gatwick Airport
– Transfer fra lufthavnen til hotellet
– 3 overnatninger på SoHostel centralt beliggende i SOHO (inkl. morgenmad)

Vi er på nuværende tidspunkt fortsat i gang med at fastlægge programmet, men har allerede arrangeret besøg hos Google, Kromann Reumert, Bird & Bird og en række andre store erhvervskontorer i byen. Desuden vil der være rig mulighed for at opleve alle Londons bedste seværdigheder.

Vi kan garantere, at det bliver en fantastisk oplevelse, med et inspirerende fagligt program og en række hyggelige sociale aktiviteter!

Såfremt du ønsker at deltage, skal du sende en ansøgning via vores hjemmeside på følgende link: http://elsa-cph.dk/sommerskole/elsas-studietur-til-london-2017/

I ansøgningen skal du skrive 5-10 linjer om hvorfor du gerne vil med på studieturen, samt hvad du kan bidrage med på turen. Dernæst bedes du angive dit fulde navn, hvilket semester du læser på samt pasnummer. Sidstnævnte bedes vedlægges, så vi kan booke flybilletter hurtigst muligt efter at vi har valgt deltagerne.

Ansøgningsfrist er d. 11. januar 2017 kl. 12.00.

Er du ikke medlem af ELSA? Du kan på et øjeblik melde dig ind i ELSA Copenhagen via vores hjemmeside: http://elsa-cph.dk/bliv-medlem/

OBS: Max. deltagerantal er 30 pers!

,

ELSA Copenhagen – International Summit on Arbitration

Fra den 14. til den 19. februar 2017 har du som ELSA-medlem mulighed for at deltage i ELSA’s “International Summit on Arbitration” som afholdes i Wien.

Arrangementet afholdes i samme stil som ELSA’s populære sommerskoler, hvor et fagligt program kombineres med sociale og kulturelle aktiviteter. I løbet af disse dage vil du blive meget klogere på voldgiftsområdet, møde andre ELSA-lokalgrupper samt opleve den skønne by Wien.

ELSA Vienna er værter for arrangementet, der organiseres i samarbejde med ELSA Copenhagen, ELSA Athens, ELSA Leicester, ELSA Stockholm, ELSA Istanbul og ELSA Warsaw.

Prisen for arrangementet er 170 € og dækker:
– 5 overnatninger på hotel i Wien
– Morgenmad, frokost og aftensmad i 6 dage
– Akademisk program under hele ugen
– Transport rundt i Wien

ELSA Copenhagen har 15 pladser til arrangementet. Du kan søge pladserne, hvis du er medlem af en af de danske lokalgrupper ELSA Copenhagen, ELSA Aalborg, ELSA Aarhus eller ELSA Odense.

Er du ikke medlem af ELSA? Kontakt din lokalgruppe og hør om muligheden for at blive medlem. Studerer du i København kan du melde dig ind i ELSA Copenhagen via vores hjemmeside: http://elsa-cph.dk/bliv-medlem/

Ansøgningsfristen er fredag den 9. december 2017, kl. 23.59.

Du kan læse mere om arrangementet og søge en plads via ELSA Copenhagens hjemmeside på følgende link: http://elsa-cph.dk/sommerskole/international-summit-on-arbitration-2017/

Se desuden ELSA Viennas officielle side for arrangementet her: https://www.facebook.com/internationalsummitonarbitration/

Har du andre spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte sc@elsa-cph.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig 🙂