,

ELSA Copenhagen – Studietur til London

I marts 2017 arrangerer ELSA Copenhagen en spændende studietur til London. Alle der er medlem af ELSA har mulighed for at komme med!

Du får muligheden for at tage med på en forlænget weekendtur til London, hvor vi skal på en række spændende virksomhedsbesøg samt opleve den helt særlige kultur, som London har at byde på.

Der vil i det faglige program blive fokuseret på, hvordan arbejdet på et advokatkontor i London adskiller sig fra at være advokat i Danmark, hvilke retsområder advokaterne i London primært beskæftiger sig med, samt hvordan London som finansielt centrum har indflydelse på advokaternes arbejde.

Vi tager afsted torsdag d. 2. marts og er hjemme igen søndag d. 5. marts.

Prisen bliver max. 1999 kr. afhængig af sponsorater og eventuelle legater.

Prisen inkluderer:
– Fly T/R fra Gatwick Airport
– Transfer fra lufthavnen til hotellet
– 3 overnatninger på SoHostel centralt beliggende i SOHO (inkl. morgenmad)

Vi er på nuværende tidspunkt fortsat i gang med at fastlægge programmet, men har allerede arrangeret besøg hos Google, Kromann Reumert, Bird & Bird og en række andre store erhvervskontorer i byen. Desuden vil der være rig mulighed for at opleve alle Londons bedste seværdigheder.

Vi kan garantere, at det bliver en fantastisk oplevelse, med et inspirerende fagligt program og en række hyggelige sociale aktiviteter!

Såfremt du ønsker at deltage, skal du sende en ansøgning via vores hjemmeside på følgende link: http://elsa-cph.dk/sommerskole/elsas-studietur-til-london-2017/

I ansøgningen skal du skrive 5-10 linjer om hvorfor du gerne vil med på studieturen, samt hvad du kan bidrage med på turen. Dernæst bedes du angive dit fulde navn, hvilket semester du læser på samt pasnummer. Sidstnævnte bedes vedlægges, så vi kan booke flybilletter hurtigst muligt efter at vi har valgt deltagerne.

Ansøgningsfrist er d. 11. januar 2017 kl. 12.00.

Er du ikke medlem af ELSA? Du kan på et øjeblik melde dig ind i ELSA Copenhagen via vores hjemmeside: http://elsa-cph.dk/bliv-medlem/

OBS: Max. deltagerantal er 30 pers!