,

ELSA Aarhus – Studietur til Warszawa

Sæt kryds i kalenderen d. 1. – 6. marts 2017 og tag med ELSA Aarhus til Warszawa!

Tilmeldingen kommer til at foregå på følgende link: https://elsaaarhus.typeform.com/to/EkB3gV

Det vil dog ligeledes være muligt at møde os, på vores kontor mandag d. 5 og tirsdag d. 6 december (lok. 228, bygn. 1328) kl. 12, hvis man har spørgsmål til turen eller bare hellere vil tilmelde sig ved personligt fremmøde.

Ved tilmelding skal der betales et depositum på 500 kr. på MobilePay 71845892. Vi har i alt 30 pladser efter FØRST TIL MØLLE!
Det er dog et krav at man er medlem i ELSA Aarhus
_______________________________

Lidt om turen:
Transporten er med bus fra Aarhus Universitet til Kastrup lufthavn og derefter fly til Warszawa – vi flyver med SAS.

Vi skal under opholdet bo på Dream Hostel Warzaw, som kun ligger et stenkast fra den gamle bydel. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Programmet er ikke fuldstændigt fastlagt. Det ligger dog fast, at vi minimum har to dage med fagligt program, hvor vi vil besøge advokatfirmaer og muligvis virksomheder, domstole samt ambassaden. Vi vil løbende komme med opdateringer angående programmet, efterhånden som turen nærmer sig!

Der vil desuden være sociale arrangementer og fridage til oplevelser i byen. Alt efter hvordan stemningen er, vil det være muligt at arrangere en heldagstur til Auschwitz. Prisen for dette er på nuværende tidspunkt 750 kr. pr. person.

Den samlede pris for turen er 2.000 kr., men vi håber denne bliver lavere, i takt med, at vi får svar fra eventuelle sponsorer
_______________________________

Med de gode erfaringer vi har gjort os fra de seneste års ture samt det flittige team af arrangører, der lige nu arbejder på livet løs, tør vi godt love, at det bliver en forrygende tur!

Turen er støttet af Ole Kirk’s fond og Jurrådets Fond

Se mere på: https://www.facebook.com/events/1270867502972763/