Om ELSA Aalborg

ELSA Aalborg er en non-profit organisation, som tilbyder sine medlemmer, at supplere jura uddannelsen med faglige og sociale arrangementer. De faglige arrangementer giver indblik af livet som praktiserende advokat, foredrag om forskellige juridiske fagområder, besøg på advokatkontorer og institutioner, er nogle af de ting, som ELSA Aalborg tilbyder. ELSA Aalborg er den eneste forening på jura-uddannelsen der har en international vinkel. Vi giver vores medlemmer muligheder for at besøge andre retskulturer i verden, da vi ønsker at fremme den studerendes kendskab til international jura. De sociale arrangementer er med til at styrke det sociale sammenhold på tværs af årgange, hvor vi afholder vores vinsmagning, som giver medlemmerne bred mulighed for at skabe relationer til hinanden.

ELSA Aalborg arbejder dagligt på at videreudvikle foreningen. Vi fokuserer på at udnytte hinandens talenter og erfaringer, mens vi deler vores viden med hinanden. Hvis dette tiltaler dig, har du som medlem muligheden for at deltage i denne proces. Der er løbende brug for directors, som bistår hver enkelt bestyrelsesmedlems opgaver og skaber resultater. Medlemmerne har også muligheden for at stille op til bestyrelsen til vores årlige generalforsamling. Der bliver yderligere tilbudt de aktive medlemmer at deltage i alle internationale konferencer, kongresser og generalforsamlinger på vegne af ELSA Danmark.

  • Internationalt

    ELSA Aalborg er lokalforeningen under ELSA Danmark, som er en del af en international sammenslutning af studenterforeninger for jurastuderende, af uafhængige, upolitiske, non-profit foreninger drevet af og for studerende. De i alt fire lokalforeninger under ELSA Danmark er Aalborg, Odense, Aarhus og København, som sammen fører et tæt samarbejde. ELSA har på internationalt plan over 38.000 medlemmer fordelt på 42 lande.

  • Lokalt

    ELSA Aalborg er den næststørste og den eneste internationale forening på juridisk institut i Aalborg. I løbet af året tilbyder vi en bred vifte af faglige og sociale arrangementer, der foregår på lokalt, nationalt og internationalt plan. Du kan herinde og på vores Facebook-side ELSA Aalborg løbende følge med i de arrangementer vi afholder.

  • Muligheder

    ELSA Aalborg giver ikke kun de jurastuderende en mulighed for supplere uddannelsen igennem faglige arrangementer, men tilbyder også en unik mulighed for networking; ikke kun på Aalborg Universitet, men i hele Europa.